Eclips Light & DesignLed Verlichting

Eclips LEDtechnieken

Buiten de standaard LEDprodukten heeft Eclips light & Design de mogelijkheid om speciaal op maat gemaakte LEDproducten te ontwerpen, produceren en ïnstalleren. Ook ontwikkelt Eclips Light & Design constant nieuwe ideën en uitvoeringen van en voor opdrachtgevers en projecten.

Onze producten zijn een solid state oplossing voor onder andere het markeren van trappen, niveaverschillen en looproutes. Ook Ledtoepassingen voor rijnummering/rijverlichting, wandverlichting en koofverlichting kunnen door ons speciaal per project worden ontwikkeld en gefabriceerd.

Zo kunnen wij onze kennis op het gebied van Leds toepassen op ieder verlichtingsgebied. Vooral daar waar standaard oplossingen niet voorhanden zijn of niet voldoen.

Ledtechnieken passen wij ook toe in gevelbe LEDteringen, contourverlichting en gevelaan- en verlichting.

Ook zijn ledtechnieken uitstekend geschikt voor alle vormen van noodverlichtingen. Door het gebruik van leds wordt een optimale bedrijfzekerheid en een minimaal onderhoud gewaarborgd.

Leds hebben een laag energieverbruik en een hoge bedrijfszekerheid. Het hoeft dan ook geen betoog dat de toepassing van leds op diverse plaatsen en in verschillende hoedanigheden aanzienlijk kosten besparend kan zijn. Zowel op de energierekening als op de onderhoudskosten.

Nog een pluspunt is dat leds uitermate vandalisme bestendig zijn en daardoor in de juiste toepassing een grote bedrijfszekerheid bieden en behoeven ook daarom weinig of geen onderhoud.

De voordelen om ledtechnieken toe te passen op een rijtje:

* Lange levensduur (in de juiste toepassing meer dan 10 jaar continu).
* Laag energieverbruik.
* Vandalisme bestendig.
* Brandveilig (geringe warmte ontwikkeling).
* Nagenoeg onderhoudsvrij.
* Grote bedrijfszekerheid.
* Lage brandspanning (maximaal 24 volt).