Eclips Light & DesignProjectverlichting

Projectverlichting die tegen een stootje kan

Eclips Light & Design ontwerpt, produceert en levert al jarenlang slagvaste (hufterproof) verlichtingsarmaturen met een decoratief uiterlijk voor ieder gebruik.

Samen met de gebruiker/opdrachtgever worden de gewenste armaturen en lampen - kappen ontworpen. Dit kan in ieder soort materiaal zoals daar zijn: hout, metaal, kunststof.

Armaturen voor binnen of buiten. Met gewone (spaar)lampen of met toepassing van LED technieken.

De op maat geproduceerde armaturen, de speciale opbouw van de lampenkappen, en de speciale manier van montage van de lampenkappen zijn specifiek geschikt gemaakt voor locaties waar veel mensen gebruik van maken; zoals recreatie bungalows, appartementen, hotlekamers, congrescentra, musea, schouwburgen e.d.

Eclips Light & Design staat dan ook in voor de kwaliteit van het product onder zware omstandigheden.


Veiligheid en vormgeving hand in hand

Natuurlijk wordt er naast het slagvast (hufterproof) zijn van de armaturen door Eclips Light & Design veel aandacht besteedt aan het ontwerp en de vormgeving.

Ook het veiligheidsaspect geniet tijdens de ontwerpfase en productiefase grote aandacht. Vooral wordt er veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de toegepaste materialen en opbouw van het armatuur.

Het aantal (losse) onderdelen wordt tot een minimum beperkt.

Vooral de bevestiging van de 220V aansluiting aan het armatuur krijgt extra aandacht.
Ook wordt erop gelet dat de gebruiker (gast) het armatuur niet kan demonteren of on oordeelkundig kan behandelen.

Een derde belangrijk punt is de stabiliteit van vooral vloer en tafellampen. Hier wordt veel aandacht aan besteed. En mocht deze stabiliteitniet voldoende zijn zorgt de speciale kapconstructie en bevestiging voor extra zekerheid om beschadiging en/of uitval te voorkomen.

Spiegelarmatuur - Hoogwaardige kwaliteit


Complete afstemming

Eclips Light & Design werkt niet of nauwelijks met standaard armaturen.

Iedere opdrachtgever heeft zijn eigen wensen en ideeën over vormgving, materiaal (hout, kunstof, metaal), kleur e.d.

Geen ontwerp of het kan tussentijds wel eens of meermalen gewijzigd worden zodat exact dat armatuur ontwikkeld wordt dat de opdrachtgever in gedachte heeft met zijn eigen kwaliteits eisen.

Daarom houden onze adviseurs tijdens de ontwerpface voortdurend en intensief contact met de opdrachtgevers en/of architecten zodat een armatuur kan ontstaan zoals de opdrachtgever die wenst en aan alle eisen voldoet.

Armatuur X - Armatuur ingebouwd in verlaagd plafond.


Betaalbaar

Eclips Light & Design vertaalt wat de opdrachtgever wil, ontwerpt, produceert en distribueert/installeerd het.

Onze designers proberen dat te ontwerpen wat de wens is, en in het budget past van de opdrachtgever. Dit zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het product.

Met Eclips Light & Design heeft u steeds een actueel antwoord op welk verlichtings- vraagstuk dan ook.

Verlichtingsarmaturen waarin vakmanschap, creativiteit, kwaliteit en veiligheid zijn verenigd.

Afhankelijk van de ruimte of plaats waar de armaturen worden gebruikt of geplaatst wordt de mate van hufterproofheid aangepast.